E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούς


ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
Συνεργασία στο Διαδικτυακό Τόπο Ενημέρωσης και Επικοινωνίας
αρχεία ανα μήνα : ΑΎΓΟΥΣΤΟΣ 2018


Αύγ 31 
Αποτέλεσμα εικόνας για σχολικα ειδη
 
Όπως κάθε χρόνο, ο Σύλλογός μας συγκεντρώνει σχολικά είδη προκειμένου να επανδρώσουμε Δημοτικά Σχολεία της ακριτικής μας Ελλάδας. Πρώτα ο Θεός, τα Σχολικά είδη θα σταλούν 10 Σεπτεμβρίου σε Νησιά των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων, αφού πρώτα ενημερώσουμε τα Μέλη και τους Φίλους μας για τα Σχολεία αυτά, αλλά και για την ημέρα, ακριβώς, της παράδοσής τους.
Πάντοτε, μετά από την παράδοση, ακολουθεί ευχαριστήρια επιστολή των Σχολείων αυτών, την οποία και αναρτούμε στο Ιστολόγιο του ...

πλήρες...

Αύγ 30 
 
Την πεποίθηση ότι «η επερχόμενη συνάντηση μεταξύ του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Μόσχας και Πασών των Ρωσιών και του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου  κ.κ. Βαρθολομαίου, θα βελτιώσει τις σχέσεις και θα εκθέσει εκείνους που προσπαθούν να λύσουν τα δικά τους προβλήματα διαιρώντας την Εκκλησία», δήλωσε ο Αναπληρωτής Επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων της Ουκρανικής Εκκλησίας π. Νικολάι Ντανιλέβιτς.
«Πιστεύουμε ότι θα είναι ένα πολύ θετικό γεγονός για την Ορθοδοξία και θα χαλαρώσει τις, ήδη τεταμένες, σχέσεις ανάμεσα Φαναρίου και  ...

πλήρες...

Αύγ 28
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 28.08.18 16:31 ως Υγεία 
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο. 
 
Ένας συνανθρωπός μας χρειάζεται αίμα,πάσχει από συδηροβλαστική αναιμία και εδώ και δύο χρόνια έχει μπει σε διαδικασία να ρίχνει αίμα. 
Όποιος μπορεί να αφιερώσει δέκα λεπτά ας απευθηνθεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, στης αιμοληψίες, τα στοιχεία του είναι Κορομηλάς Δημήτριος τού Ηλία. 

Υ.Γ. χρωστάει 35 ασκούς (φιάλες) αίμα και κάθε Εβδομάδα ρίχνει 2 ασκούς αίμα.
Το αίμα ούτε πωλείται ούτε αγοράζεται είναι δώρο ζωής.


Αύγ 28
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 28.08.18 11:43 ως Τυπικόν 
 
 
 


Αύγ 25
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 25.08.18 03:15 ως Διεθνή 
kadirov 
 
Ένα εκατομμύριο ρούβλια θα δωρίσει ο Πρόεδρος της Τσετσενίας κ. Ραμζάν Καντίροφ για την Ανοικοδόμηση του Ιστορικού ξύλινου Ιερού Ναού στην Βορειοδυτική Ρωσία που καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά.
Να αναφερθεί ότι τον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Περιοχή της Καρελίας έκαψε ένας 15χρονος το πρωί της 10ης Αυγούστου.
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Τσετσενίας μεταξύ άλλων ανέφερε: ''Ζούμε σε μια πολυπολιτισμική Χώρα με αρμονία και Ειρήνη και αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα που κληρονομήσαμε ...

πλήρες...

Αύγ 25 
patriarxis gevrgias
 
''Νομίζω ότι το Σύνταγμά μας σταδιακά θα γίνει τέλειο και οι Πολίτες θα μάθουν να ζουν στο Συνταγματικό Πλαίσιο'', δήλωσε ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Γεωργίας  κ.κ. Ηλίας Β' σε Εκδήλωση για την «Ημέρα του Συντάγματος της Γεωργίας».
''Σήμερα είναι η «Ημέρα του Συντάγματος». Οι Αρχαίοι Ρωμαίοι έλεγαν ότι ο Νόμος είναι αυστηρός, αλλά αυτός είναι ο Νόμος. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε σε Συνταγματικά πλαίσια'' ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Πατριάρχης  κ. Ηλίας ...

πλήρες...

Αύγ 25 
kadoi1
 
Παραδόθηκαν από την «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής κάδοι για την αντικατάσταση των αρχηστευμένων στις πυρόπληκτες Περιοχές της Αττικής.
Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Δήμαρχο Ραφήνας Ευάγγελο Μπουρνούς, ο οποίος ενημέρωσε ότι η παράδοση έγινε παρουσία των κ.κ. Τζανη και Βαμβακουση Εκπροσώπων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.
Για να προσθέσει: «Οι ευχαριστίες όλων μας συνοδεύουν το έργο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής».


kadoi2
 
 


Αύγ 23 
Όλοι οι πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα, δείτε αναλυτικά τις εταιρίες και τις προσφορές τους
 
Εκτός από τη ΔΕΗ, στη χώρα μας δραστηριοποιούνται πλέον και ιδιωτικές εταιρίες που προμηθεύουν ρεύμα σε οικίες και επιχειρήσεις, οι οποίες είναι γνωστές ως «εναλλακτικοί πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας» ή «εταιρίες ρεύματος».
Οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται ενεργά στο χώρο αυτό είναι οι παρακάτω: 
 
 
Όλοι οι πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα, δείτε αναλυτικά τις εταιρίες και τις προσφορές τους
 
Protergia - Ενιαία χρέωση όλη την ημέρα


Το Protergia Οικιακό απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες με ενιαία χρέωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και σας προσφέρει μοναδικα προνόμια. 
Ανταγωνιστικές χρεώσεις 
Χωρίς εγγύηση με την εξόφληση μέσω πάγιας ...

πλήρες...

Αύγ 23
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 23.08.18 04:50 ως Βιντεοθήκη – Youtube 
 
Ο Γεώργιος Παναγόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Βελλάς
μιλάει για την ιστορία της Δυτικής Θεολογικής σκέψης.
 


Αύγ 20 
 
Το ζωτικό για την παροικία της Αιγύπτου ζήτημα της λειτουργίας των Ελληνικών Σχολείων, και της ανάγκης παράτασης της Απόσπασης στους υπάρχοντες Καθηγητές που υπηρετούν σε Κάιρο και Αλεξάνδρεια, έθεσε και ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Σινά, Φαράν και Ραϊθούς  κ.κ. Δαμιανός  με επιστολή του στον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου.
Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Σιναίου, που σύμφωνα με τον Αιγυπτιακό Νόμο είναι και ο επίσημος Διευθυντής του αμιγώς Ελληνικού Γυμνασίου – Λυκείου της Αμπετείου Σχολής Καΐρου, ...

πλήρες...

Αύγ 20
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 20.08.18 02:07 ως Υγεία 
 
Έκτακτη αιμοδοσία στον Δήμο Νεάπολης - Συκεών την Τρίτη 21 Αυγούστου 2018, 8 π.μ. έως 8 μ.μ. στο Δημαρχείο Συκεών (Στρ. Σαράφη 1) και την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018, 8 π.μ. έως 8 μ.μ., στο Δημοτικό κατάστημα Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125, περ. Στρεμπενιώτη).
 
 
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Συμβουλευτικός Σταθμός Συκεών
τηλ. Επικοινωνίας.: 2313313151 & 2313313117
Αύγ 14 
 


Αύγ 14 
 


Αύγ 14 
 Î–ωντανή μετάδοση - Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018  08:00 προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ
 
 
 


Αύγ 13 
 
 


Αύγ 12 
 


Αύγ 12 
 


Αύγ 10
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 10.08.18 11:57 ως Διεθνή 
 
Το φιλορωσικό Κόμμα των Σκοπίων, «Μοναδική Μακεδονία» (Εντίνστβενα Μακεντόνια), επιτίθεται κατά του Επικεφαλής της Αρχιεπισκοπής κ. Ιωάννου (Γιοβάν Βρανισκόφσκι) χαρακτηρίζοντας τον ως Πράκτορα Γειτονικής Χώρας’ και συγχρόνως αναφέρει την (Σχισματική) «Ορθόδοξη Εκκλησία της Μακεδονίας», ως Νόμιμη, αν και δεν αναγνωρίζεται από καμία Εκκλησία.
Κατηγορεί την Κυβέρνηση για ελευθερίες που έχει προσφέρει στον Αρχιεπίσκοπο  κ. Ιωάννη γιατί «του επιτρέπει να συνεχίζει και να εκτελεί ελεύθερα την ανατρεπτική του δράση στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Μακεδονίας, η οποία αποτελεί ...

πλήρες...

Αύγ 10 
Φωτογραφία του Γεώργιος Νάνος. 
 
 


Αύγ 10 
Φωτογραφία του Γεράσιμος Νικόλαος Φραγκουλάκης. 
 
 Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις


[Κύρια σελίδα] [1] 2 3  [επόμενο]1-20 από 41Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοί