E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούς


ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
Συνεργασία στο Διαδικτυακό Τόπο Ενημέρωσης και Επικοινωνίας
αρχεία ανα μήνα : ΑΎΓΟΥΣΤΟΣ 2015


Αύγ 31 
 
 
 
 
 
ὁ Παναγιώτατος θὰ δεχθῇ τὶς εὐχὲς για τὰ ὀνομαστήριά του Πέμπτη 03/09/2015 
στὸ Ἐπισκοπεῖο τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης
(Βογατσικοῦ 7) 
τὸ πρωΐ ἀπὸ 11.00’  ἕως 13.00’ καὶ τὸ ἀπόγευμα ἀπὸ 17.00’ ἕως 21.00’.
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 


Αύγ 31
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 31.08.15 22:22 ως Ελλάδα 
 
 

 
 
 
 
Ο Δήμος Πέλλας συνεργαζόμενος με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας τοποθέτησε ενημερωτικές πινακίδες Μνημείων.
Οι πινακίδες αναπτύσσονται κυρίως, επί και πέριξ της οδού Στράντζης, σε μια ζώνη της πόλης με ιδιαίτερο Αρχιτεκτονικό και ιστορικό ενδιαφέρον.
Η σήμανση των Μνημείων είναι μια ενέργεια που διευκολύνει τόσο την ενημέρωση του Δημότη, όσο και την εύκολη πρόσβαση του επισκέπτη.
Ο Δήμος Πέλλας σκοπεύει να επεκτείνει την τοποθέτηση ανάλογων Πινακίδων, σε θέσεις Ιστορικού ενδιαφέροντος σε ολόκληρο το Δήμο Πέλλας.


Αύγ 31 
 
 

 
 
Για 8η συνεχόμενη χρονιά (σχολ. έτος 2015 - 2016) η ενορία του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών διοργανώνει δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου αποκλειστικά και μόνο για οικογένειες που αντιμετωπίζουν κοινωνικά ή οικονομικά προβλήματα. 
Στα φροντιστήρια διδάσκονται μαθήματα όπως Αρχαία, Έκθεση, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία για παιδιά Γυμνασίου - Λυκείου καθώς επίσης και ενισχυτική διδασκαλία για παιδιά Δημοτικού.

Εγγραφές από Δευτέρα 24 Αυγούστου έως Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου από τις 18:00 - 21:00 στην Γραμματεία των Φροντιστηρίων του Ιερού Ναού.
 
 


Για ...

πλήρες...

Αύγ 31
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 31.08.15 21:18 ως Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις 
 
 

 
 
 
Δήμος Πέλλας έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη διοργάνωση της «2ης PELLA AGRO 2015», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2015 στην πόλη της Κρύας Βρύσης.
Η έκθεση και φέτος θα υλοποιηθεί σε δύο χώρους: το στεγασμένο, ο οποίος θα παραχωρηθεί με σειρά προτεραιότητας και τον υπαίθριο.
Με χιλιάδες επισκέπτες και δεκάδες εκθέτες τόσο από την Πέλλα όσο και από την υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία, η έκθεση στοχεύει στην προβολή και την εξωστρέφεια ...

πλήρες...

Αύγ 31 
 
 
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στο Άγιον Όρος (ΦΩΤΟ)
 
 
 
Το διήμερον του Σαββάτου, 8ης, και της Κυριακής, 9ης Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής  κ.κ. Παντελεήμων ευρέθη εις το Άγιον Όρος.
Μετά από πρόσκλησιν που του απηύθυνε ο Δικαίος της Σκήτεως της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου Ιερολογιώτατος Διάκονος π. Χρυσόστομος διά του Καθηγουμένου Αυτής, Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Χριστοδούλου, προέστη των Ακολουθιών επί τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και ιαματικού Παντελεήμονος.
Συγκεκριμένως, την μεσημβρίαν του Σαββάτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων μετά της συνοδείας του επεσκέφθη την ιεράν επιστασίαν, ...

πλήρες...

Αύγ 31
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 31.08.15 18:36 ως Ελλάδα 
 
 
 
 

 
 
 
Το άγαλμα του Σιληνού θα είναι ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα εκθέματα του νέου μουσείου της Πέλλας."...εν τούτοισι και ο Σιληνός τοίσι κήποισι ήλω, ως λέγεται υπό Μακεδόνων. υπέρ δέ των κήπων όρος κείται Βέρμιον ούνομα, άβατον υπό χειμώνος. ενθεύτεν δέ ορμώμενοι, ως ταύτην έσχον, κατεστρέφοντο και την άλλην Μακεδονίην"Το απόσπασμα από το 8ο βιβλίο των Ιστοριών του Ηροδότου, περιγράφει το αδιάβατο, τον χειμώνα, Βέρμιο, πάνω από τους κήπους του Φρύγα βασιλιά Μίδα, όπου πιάστηκε ...

πλήρες...

Αύγ 31 
 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για αγάλματος Σιληνού
 
 
 
Συγχαρητήρια του Δημάρχου Πέλλας για την ανακάλυψη του Αγάλματος Σιληνού στην Πέλλα.
Ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος συγχαίρει τον Καθηγητή Κλασικής Αρχαιολογίας κ. Ιωάννη Ακαμάτη και την ανασκαφική του ομάδα  για τη νέα σημαντική ανακάλυψη. 
Το μαρμάρινο άγαλμα Σιληνού που βρέθηκε στη βόρεια στοά της Αγοράς στην Πέλλα, επιβεβαιώνει τη σπουδαιότητα του αρχαίου οικοδομήματος αλλά και της επιστημονικής έρευνας που πραγματοποιείται  από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
«Λίγες ημέρες μετά το άνοιγμα του πολυθάλαμου τάφου προς το κοινό, ...

πλήρες...

Αύγ 31 
 
 
Δωρεάν πρόγραμμα για την εγγραφή νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Πέλλας
 
 
 
 
Δωρεάν πρόγραμμα για την εγγραφή νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Πέλλας 


 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΟ Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ , ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ καλεί μητέρες που ενδιαφέρονται να  εγγράψουν τα παιδιά τους  δωρεάν στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Πέλλας  για την περίοδο 2015-2016, να υποβάλλουν αίτηση  στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) Α.Ε. 
Η αίτηση συνοδευμένη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να αποσταλεί από τις  5/8/2015 έως τις  18/8/2015  και  ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ  Ή ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ TΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ  ...

πλήρες...

Αύγ 30
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 30.08.15 18:41 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
 
 
 
 
Με την Q έχεις αυτόματο bonus ανανέωσης κάθε μήνα. Δηλαδή, με την πρώτη ανανέωση 10€ κάθε μήνα παίρνεις 1000 λεπτά προς Q και 500ΜΒ data δώρο ή 1GB data αν κάνεις την ενεργοποίηση από το myQ.gr ή το myQ app με κάρτα ή Paypal. Και σου μένουν και τα 10€ να τα κάνεις ό,τι θες. 1000 λεπτά, δηλαδή μπορείς να αναμεταδώσεις 11 ποδοσφαιρικούς αγώνες από το τηλέφωνο! Και 1GB data σημαίνει ότι μπορείς να ακούσεις ...

πλήρες...

Αύγ 30
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 30.08.15 18:35 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
 
 
 
 
 
 
Υπάρχει δωρεάν επικοινωνία;  

 Γιατί η Q φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη χρήση της εφαρμογής WhatsApp χωρίς χρεώσεις data! 
Έλα στην Q, κατέβασε την εφαρμογή WhatsApp και… καλά μαντάτα, δεν πληρώνεις data!
Αύγ 28 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Αύγ 28 
Παρακολουθήστε σε Επανάληψη
 
 
 
την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία
 
 
 
από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου
 
 
 
(40 Εκκλησιών) Θεσσαλονίκης
 
 
 
Προεξάρχοντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης  
 
 
 
κ.κ. Ανθίμου  
 
 
 
 
 
(VIDEO  15/08/2015)
    

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Αύγ 28 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Αύγ 28 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Αύγ 28 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Αύγ 28 
 
 
 
 
 
Το απόγευμα της Παρασκευής 14 Αυγούστου 2015 ξεκίνησαν στην Καστανιά του Βερμίου οι Πανηγυρικές Εκδηλώσεις για την εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Στον λαμπρό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό χοροστάτησε  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης  κ.κ. Χρυσόστομος, ενώ έλαβαν μέρος οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου  κ.κ. Δαμασκηνός, ο οποίος κήρυξε το Θείο και Ιερό Λόγο, και ο οικείος Μητροπολίτης  Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας  κ.κ. Παντελεήμων.
Ακολούθησε η Ιερά Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος με την αθρόα συμμετοχή ...

πλήρες...

Αύγ 28 
 
 
DSC_0063
 
 
 
Με λαμπρότητα και συρροή χιλιάδων προσκυνητών από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο η ιερά νήσος Τήνος εορτάζει τη μεγάλη Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Το απόγευμα, στον πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας τελέσθηκε Μέγας Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ.κ. Δωροθέου Β "συμπαραστατουμένου υπό του Προϊσταμένου του Καθεδρικού Ναού Αθηνών Πρωτοπρεσβυτέρου π. Θωμά Συνοδινού, και Κληρικών από την Τήνο και άλλα μέρη της Ελλάδος, με τη συμμετοχή Βουλευτών Κυκλάδων, του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, ...

πλήρες...

Αύγ 28 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Αύγ 27 
 
 
 
 
 
Τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Νυδρί Mέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης   κ.κ. Θεοφίλου. 
Έπειτα ακολούθησε η Λιτάνευση του Ιερού Επιταφίου και της Εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου στην κεντρική και παραλιακή οδό του χωριού.
 
 
 

Δείτε φωτογραφίες.

 
 
ImG (9)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Αύγ 27 
 
 
Διαβάστε στην εφημερίδα "Κιβωτός της Ορθοδοξίας" - Κεντρική Εικόνα
 
 

 
 
Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα η Κιβωτός της Ορθοδοξίας.  Η εφημερίδα για την Ορθοδοξία, την Εκκλησία και τη δύναμη της πίστης για όλα όσα συμβαίνουν στην Εκκλησία και την κοινωνία.
 

 Διαβάστε στην Κιβωτό:


-Στο στόχαστρο τα Θρησκευτικά.
Σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου, η Κυβέρνηση προωθεί την απαλλαγή. Με πρόσχημα μια απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ξανατίθεται το ζήτημα της απαλλαγής των μαθητών από το μάθημα των Θρησκευτικών, ενώ την ίδια στιγμή η Ένωση Αθέων ζητά την αποβολή από ...

πλήρες...


Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις


[Κύρια σελίδα] [1] 2 3 4  [επόμενο]1-20 από 64Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοί