E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούς

αρχεία ανα μήνα : ΜΆΙΟΣ 2019


Μάι 21 
Ο Πατρ. Γεωργίας ζητά τη διδασκαλία της εκκλησιαστικής μουσικής στα σχολεία 
 
Για τη μεγάλη σημασία της Εκκλησιαστικής Μουσικής στον Πολιτισμό της Χώρας του, μίλησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας  κ.κ. Ηλίας σε Παρουσίαση Ανθολογίου με Πνευματικά Τραγούδια με αφορμή την 100ή Επέτειο της Αποκαταστάσεως της Αυτοκεφάλου Ορθοδόξου Εκκλησίας της Γεωργίας και την 40ή Επέτειο της Ενθρονίσεως του ως Προκαθημένου της Γεωργιανής Εκκλησίας.
Στην Εκδήλωση ο Μακαριώτατος υπενθύμισε το αίτημά του να συμπεριλαμβάνει το Κράτος Μάθημα με Ιερούς Ύμνους στα Δημόσια Σχολεία.
«Θυμάμαι τη συνάντησή μου με τον ...

πλήρες...

Μάι 19 
 


Μάι 19 
 
 
 


Μάι 16 
 
Ο Συνθέτης και Σκηνοθέτης Νίκος Παπακώστας μιλάει στην Πεμπτουσία
για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου (Ντοκιμαντέρ) WEST SIDE MOUNTAINS DOC FEST.
 


Μάι 16 
exofylo 1

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, στην Επέτειο των 100 Ετών από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και των άλλων Χριστιανικών πληθυσμών του Πόντου και της Μικράς Ασίας, το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο 100 σελίδων γραμμένο από επιφανείς Ιστορικούς και Μελετητές από Τουρκία, ΗΠΑ, Γερμανία, Βέλγιο, Ελβετία, Ισραήλ και Ελλάδα. 
Ιστορικά στοιχεία, Γενοκτολογικές θεωρήσεις, μαρτυρίες.
Μια έκδοση εθνικής Ιστορικής αυτογνωσίας. Αντίδωρο ευγνωμοσύνης σε όλους όσοι ήρθαν από τον μαρτυρικό Πόντο και την Μικρά Ασία ...

πλήρες...

Μάι 15 
 
 


Μάι 15 
 


Μάι 15 
 
 


Μάι 15
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 15.05.19 06:40 ως Τουρισμός 
 


Μάι 15
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 15.05.19 05:29 ως Εκπαίδευση 
Επίσημα Ερευνητικό Κέντρο η Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης 
Με τον πρόσφατο Νόμο «Περί Συνέργειες Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, Πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση…» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΦΕΚ 4610/7-5-2019, Άρθρο 255 του ιδίου Νόμου), η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) εντάχθηκε στον Νόμο 4310/2014 (Α΄ 258) για την «Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία» και συγκαταλέγεται πλέον και επίσημα μεταξύ των Αναγνωρισμένων ανά την Επικράτεια Ερευνητικών Κέντρων.
Το γεγονός αυτό αποτελεί μια πολύ σημαντική εξέλιξη για την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης και μια Αναγνώριση από το υπεύθυνο έργο ...

πλήρες...

Μάι 13 
 
 
Τι συμβαίνει όταν η αλήθεια δοκιμάζεται σε έναν χώρο που θεωρείται το κατεξοχήν καταφύγιό της;
Ποιες είναι οι συνέπειες, όταν το ψεύδος υποδύεται την αλήθεια, όταν η αλήθεια χρησιμοποιείται διαστρεβλωμένη ή και κατασκευασμένη ακόμη, προκειμένου να αποτελέσει μέσο χειραγώγησης των Μελών της Εκκλησίας, τα οποία είναι ταυτόχρονα Ψηφοφόροι;
Επηρεάζεται, και, αν ναι,  πόσο εν τέλει η Δημοκρατία σε μια χώρα, όταν τα Θρησκευτικά Πιστεύω των Πολιτών της αλλοιώνονται;
Σε αυτά τα ερωτήματα θα επιχειρήσει να δώσει ...

πλήρες...

Μάι 13
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 13.05.19 05:39 ως Τυπικόν 
 
 
 


Μάι 13 
 
 
 


Μάι 11
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 11.05.19 05:01 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
Το διαδικτυακό κανάλι του Μαρινάκη τώρα και τηλεοπτικό 
 
Το One Channel έχει αρχίσει να εκπέμπει διαδικτυακά εδώ και λίγες ημέρες και έγινε ήδη το πρώτο… βήμα για την τηλεοπτική του εμφάνιση. 
Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη εντάχθηκε ήδη στο Πρόγραμμα του Nova GO κι αναμένεται προσεχώς και στο Cosmote TV GO για προβολή από κινητά και τάμπλετς.
Θα εμφανιστεί όμως και στις ψηφιακές πλατφόρμες των Cosmote TV και Nova; Είναι καθαρά θέμα ΕΣΡ, αν δώσει το «ΟΚ» για την αναμετάδοσή του, όπως μεταδίδει το dailymedia.gr .
Αν όχι, ...

πλήρες...

Μάι 11
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 11.05.19 03:28 ως Ελλάδα 
24η Έκθεση Έκκλησιαστικής τέχνης «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ», στη Θεσσαλονίκη 
 
Για τρείς ημέρες, η καρδιά της Εκκλησιαστικής Τέχνης χτυπά στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, όπου θα πραγματοποιηθεί η 24η Έκθεση Έκκλησιαστικής τέχνης «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ», από την Κυριακή 12 έως την Τρίτη 14 Μαΐου 2019.
Ιερωμένοι όλων των βαθμίδων της Εκκλησίας, Μοναχοί και Μοναχές τόσο από την Ελλάδα όσο και από το Εξωτερικό, Έμποροι Εκκλησιαστικών ειδών και πιστοί δωρητές θα έχουν την ευκαιρία να βρουν και να θαυμάσουν:
 

Μια μεγάλη συλλογή σε εικόνες:

Ξυλόγλυπτες, Ασημένιες, Ασημόχρυσες, Αγιογραφημένες ή υψηλότατης μεταξοτυπίας.

Ιερά ...

πλήρες...

Μάι 5
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 05.05.19 06:09 ως Πολιτισμός – Εκδηλώσεις 
Θα χορέψουν ποντιακά στο Σινικό Τείχος 
 
Θα αναδείξουν τον Ποντιακό και Ελληνικό Πολιτισμό, θα ενημερώσουν πάνω από 25.000 Φοιτητές για τη Γενοκτονία των Ποντίων και για τα 100 χρόνια που συμπληρώνονται φέτος, και μέσα σε όλα αυτά θα χορέψουν Ποντιακά στο Σινικό Τείχος, στο Πεκίνο.
Ο λόγος για τα 17 μέλη της Ένωσης Ποντίων Νέας Σμύρνης – Δάφνης – Αγίου Δημητρίου «Η Μαύρη Θάλασσα» που θα συμμετάσχουν στις Εορταστικές Εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια από την ίδρυση του Σινοαμερικανικού Πανεπιστημίου SIAS στο λίκνο του Κινεζικού ...

πλήρες...

Μάι 4 
 
Από την Εκδήλωση Παρουσιάσεως του βιβλίου «Πέτρος ο Λαμπαδάριος»
μία Μυθιστορηματική Βιογραφία του Ευάγγελου Θεοδώρου, Ιεροψάλτου,
Βιβλιοθηκονόμου – Ερευνητού, η οποία πραγματοποιήθηκε
την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019
στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών στην Αθήνα.
Ομιλητές ήταν: ο π. Χρυσοβαλάντης Θεοδώρου, υπ. Δρ. ΑΠΘ, 
ο κ. Παναγιώτης Τζανάκος , Ιεροψάλτης Οικουμενικού Πατριαρχείου,   
ο κ. Γεώργιος Κωνσταντίνου, Δρ. Μουσικολογίας
και ο κ. Δημήτριος Βαχαβιώλος, Δρ. Βυζαντινής Ιστορίας.
 
 Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις


[Κύρια σελίδα] 1-17 από 17Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοίΔιαφημίσεις