E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούςΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
Συνεργασία στο Διαδικτυακό Τόπο Ενημέρωσης και ΕπικοινωνίαςΜάι 24
Δημοσιεύτηκε από στις ως Ελλάδα 
 
maximos-mpolaris
 
 Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων  κ.κ. Μάξιμο, που πρωτοπορεί στην Αγροτική Ανάπτυξη, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, ασχολείται στην Κτηνοτροφία με τις αυτόχθονες φυλές και αξιοποιεί εγκαταληφθέντα Αγροκτήματα στην Ήπειρο, συναντήθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης.
Πράγματι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων έθεσε στο τραπέζι της συνεργασίας την υλοποίηση του σχεδίου της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων που περιλαμβάνει την αξιοποίηση των βοσκοτόπων και των Αγρών ιδιοκτησίας της Ιεράς Μονής Βελλάς και άλλων μικρότερων Ιερών Μονών, την ίδρυση και λειτουργία Κτηνοτροφικών (αιγοπροβατροφικών) Μονάδων με ζώα αυτοχθόνων φυλών, καθώς και την προοπτική ίδρυσης Τυροκομείου για την αξιοποίηση του Γάλακτος με παραγωγή Φέτας, ώστε να υποστηρίζονται και τα προνοιακά ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως (Γηροκομείου, Ορφανοτροφείου, Οικοτροφεία, Παιδικός Σταθμός).
Το υλοποιούμενο από την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο περιλαμβάνει και την Φύτευση Αμπελώνα σε Μοναστηριακές εκτάσεις, δημιουργεί δεκάδες νέες θέσεις εργασίας στον πρωτογενή τομέα στον Νομό Ιωαννίνων.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης αξιολόγησε θετικότατα την προσπάθεια που έχει αναληφθεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων.
Επεσήμανε ότι είναι καθοριστική η πρωτοβουλία για την Τοπική οικονομία, αφού μέσω αυτής ξαναμπαίνουν στην παραγωγή της Ηπείρου ακαλλιέργητα χωράφια, βοσκότοποι και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις που είχαν εγκαταλειφθεί, δημιουργούνται δεκάδες νέες θέσεις εργασίας στον Αγροτικό, Κτηνοτροφικό, Αμπελουργικό και Τυροκομικό τομέα.
Υπογράμμισε ότι το Αναπτυξιακό σχέδιο της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων, που υποστηρίζει συνδυαστικά τόσο τις Μονάδες Κοινωνικής Πρόνοιας όσο και τις Εκπαιδευτικές Δράσεις και τα Εκκλησιαστικά Ιδρύματα μπορεί και πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.
Εν κατακλείδι διαπιστώθηκε ότι υπάρχει μία σειρά θεμάτων που απαιτούν τις συνέργειες των Υπηρεσιών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στα πλαίσια του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 20015 - 2020 αφενός και της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων αφετέρου, για την ευόδωση των Αναπτυξιακών πρωτοβουλιών που έχουν αναληφθεί και την στήριξη της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, συνέργειες τις οποίες το ΥΠΑΑΤ είναι πρόθυμο να υλοποιήσει.

maximos-mixanimata
 
 

το όνομα σου*

διεύθυνση email*

σχόλια*
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ετικέτες HTML:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

Κωδικός επικύρωσης*
 
σχόλιο σημείωσηΟι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοί

Διαφημίσεις