E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούς

Συνεντεύξεις

Δεκ 4 
 
Ο Δικηγόρος Δημήτρης Σαλαπάτας, ο οποίος και προσφέρθηκε να παράσχει δωρεάν νομική υποστήριξη σε μαθητές που τυχόν θα δέχονταν απειλές με αφορμή τις κινητοποιήσεις τους για τη Μακεδονία μίλησε στην εκπομπή "ΔΙΑΛΟΓΟΙ" του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv. Ο κ. Σαλαπάτας μίλησε για, την ηθική κυρίως, συμπαράσταση που προσέφερε τις τελευταίες ημέρες σε μαθητές, ενώ επισήμανε το συμβολικό χαρακτήρα των καταλήψεων.
Ακόμη μιλήσαμε -μεταξύ άλλων- για την απονομή Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, για το "νόμο Παρασκευοπούλου", για τα ...

πλήρες...

Δεκ 4 
 
Κατά την πρόσφατη επίσκεψη στην ιδιαίτερη Πατρίδα, το πανέμορφο Ναύπλιο, προσκλήθηκε από την Αργοναυπλία TV και τον διακεκριμένο Δημοσιογράφο κ. Μιχάλη Καζά, για να δώσω μια Συνέντευξη, με θέμα κυρίως τις δραστηριότητές στην Αποδημία.


 
 
Η Αργοναυπλία TV δημοσίευσε την εν λόγω Συνέντευξη, συνοδεύοντάς την με τα παρακάτω κολακευτικά σχόλια για την ταπεινότητά του:

«Έναν άνθρωπο με πολύ σπουδαία δραστηριότητα έχει καλέσει στο σημερινό του "Τετ-α-Τετ” ο Δημοσιογράφος ...

πλήρες...

Νοέ 20 
 
 
Ο Σταύρος Σιδηρόπουλος με τον Δημοσιογράφο και Διαχειριστή του Ιστολογίου Makedoniawebtv.gr Ραφαήλ Αραπίδη μιλούν για το μεγάλο Περιβαλλοντικό σκάνδαλο στην Θεσσαλονίκη όπου είναι απούσα η Πολιτεία και φυσικά εξαφανισμένο το Κράτος.
 
 
  
 
 


Νοέ 8 
 
 


Νοέ 5 
 
 


Νοέ 4 
Αποτέλεσμα εικόνας για μητροπολίτης φιλίππων 
 
Φυσικά επακόλουθα των όσων προηγήθηκαν χαρακτήρισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου  κ.κ. Στέφανος τις προκλήσεις του Πρωθυπουργού των Σκοπίων κ. Ζόραν Ζάεφ για μια «Μακεδονία», έναν «Μακεδονικό» λαό και μια «Μακεδονική» Γλώσσα.
Ο Σεβασμιώτατος μιλώντας στην Εκπομπή ''Σήμερα'' του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, λίγες ημέρες πριν το Δημοψήφισμα στα Σκόπια μεταξύ άλλων τόνισε: ''Θεωρώ ότι μέσα στην ίδια την γειτονική Χώρα θα υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις. Κατά την διαδικασία αλλαγής του Συντάγματός τους θα υπάρξει μεγάλο ...

πλήρες...

Νοέ 4 
 
 
 
Η διαμάχη Οικουμενικού Πατριαρχείου - Πατριαρχείου Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, η αυτοαποκαλούμενη "Μακεδονική" Εκκλησία, ο Διαχωρισμός των Σχέσεων Κράτους - Εκκλησίας και οι Σχέσεις Οικουμενικού Πατριαρχείου  -  Αθήνας, είναι τα θέματα της Εκπομπής της ΕΡΤ1 "Focus" με τον Πάνο Χαρίτο και καλεσμένους, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως  κ.κ. Άνθιμο από την Εκκλησία της Ελλάδος, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αβύδου  κ.κ. Κύριλλο (Βοηθό Επίσκοπο της Μητρός Εκκλησίας), τον Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής Αθηνών  κ. Μάριο Μπέγζο,
τον ...

πλήρες...

Οκτ 31
Σχετική εικόνα
 
 
 
 


Οκτ 28 
 
 


Οκτ 25 
 


Οκτ 24 
dodonis xrysostomos 
 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης  κ.κ. Χρυσόστομος καλεσμένος στο στούντιο της Εκπομπής ''Άλλη Διάσταση'' μίλησε για το Ουκρανικό, το Οικουμενικό Πατριαρχείο, τον Διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας και το Μακεδονικό.
Ο Σεβασμιώτατος θεωρεί ότι το Πατριαρχείο ορθώς έπραξε και Αναγόρευσε το Αυτοκέφαλο της Εκκλησίας της Ουκρανίας, γιατί αυτό απηχεί δικαίωμα του εδώ και 1500 χρόνια.
Επίσης ο Σεβασμιώτατος  κ. Χρυσόστομος ημείωσε στο Α’ Πρόγραμμα (Σιαφάκας), ότι με την Ρωσσική Εκκλησία δεν υπάρχει Σχίσμα, αλλά Ρήγμα και ότι και η ...

πλήρες...

Οκτ 20 
 

Δημοσιεύουμε σήμερα εκ νέου στους Αναγνώστες μας του Εκκλησιαστικού Ιστολογίου <<Ουράνιες Σκέψεις>> το βίντεο της Συνεντεύξεως του Παναγιωτάτου Οικουμενικού μας Πατριάρχου  κ.κ. Βαρθολομαίου σε κανάλι της Γεωργίας. 
Πρόκειται για το κομμάτι εκείνο στο οποίο ο Παναγιώτατος Οικουμενικός μας Πατριάρχης  κ.κ. Βαρθολομαίος ομίλησε για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της Ορθοδοξίας, που συνήλθε τον Ιούνιο του 2016 στην Κρήτη. 
Προ ημερών ο Παναγιώτατος Πατριάρχης μας είχε δεχθεί, σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο του Πατριαρχείου, "τούς Ἐντιμ. κ.κ. Varlam ...

πλήρες...

Οκτ 5 
filaretos kieboy
 
Ο αυτοαποκαλούμενος Πατριάρχης του λεγόμενου "Πατριαρχείου του Κιέβου"  κ.κ. Φιλάρετος Ντενισένκο, δήλωσε σε Συνέντευξή του ότι αναμένει να λάβει τον Τόμο της Αυτοκεφαλιάς την επόμενη εβδομάδα.
Σύμφωνα με τον  κ. Φιλάρετο η Απόφαση για Αυτοκεφάλια στην Ουκρανία, μπορεί να ληφθεί από την Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου η οποία συνέρχεται από την Τρίτη 9 ως Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018.
"Νομίζω ότι δεν θα καθυστερήσουμε στο να Εγκριθεί ο Τόμος της Αυτοκεφαλιάς. Εάν Εγκριθεί σε αυτή την Σύνοδο ...

πλήρες...

Οκτ 4 
Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου
στην τηλεόραση της ΕΡΤ1 και στην εκπομπή «FOCUS» (απόσπασμα).
 
 


Οκτ 3
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 03.10.18 12:31 ως Συνεντεύξεις 
Ο Συνθέτης και Σκηνοθέτης Νίκος Παπακώστας μιλάει στην Πεμπτουσία
για το Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου (Ντοκιμαντέρ)
WEST SIDE MOUNTAINS DOC FEST.
 


Οκτ 3
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 03.10.18 12:12 ως Συνεντεύξεις 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Προικοννήσου  κ.κ. Ιωσήφ 
 - Σεπτός Ιεράρχης της Πρωτοθρόνου Εκκλησίας
στο πέμπτο και τελευταίο μέρος της Συνεντεύξεως του
στην Πεμπτουσία αναφέρεται στον Νέο Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας
κ. Μύρωνα, Μητρόπολη την οποία και ο ίδιος διακόνησε επί διετία.
 


Οκτ 3
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 03.10.18 06:08 ως Συνεντεύξεις 
 
 
Συνέντευξη της Αποφοίτου του Κοινωνικού Φροντιστηρίου
του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών
Κυριακής Αρετάκη στην εκπομπή "ΠΕΡΙΞ" της ΤV100.
Η Κυριακή εισήχθη στο τμήμα Μουσικών Σπουδών
του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
μετά την επιτυχία της στις Πανελλήνιες εξετάσεις του Ιουνίου 2018.
 
 


Σεπ 18 
   
 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας  κ.κ. Θεόκλητος
για το Μακεδονικό για τα προβλήματα που ανοίγονται με τη Γλώσσα και το όνομα
και ποιό θα είναι το επόμενο βήμα των Σκοπιανών
με την έγκριση της Ελλάδος με τη Συνφωνία των Πρεσπών στην Εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ.
 

 
 

 


πλήρες...

Σεπ 18 
 
 
 


Σεπ 14 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Προικοννήσου  κ.κ. Ιωσήφ
στο πρώτο μέρος της Συνεντεύξεως του στην Πεμπτουσία αναφέρεται
στην αγάπη του για το βιβλίο και τη λογοτεχνία, στο συγγραφικό του έργο
(θεολογικό και λογοτεχνικό) και στα πρόσωπα, η γραφίδα των οποίων τον επηρέασαν,
όπως είναι ο Παπαδιαμάντης, ο Κόντογλου, ο Μωραϊτίδης και ο Π. Πάσχος.
Ο Σεβασμιώτατος μνημονεύει λόγιους Ιεράρχες και λαϊκούς με τους οποίους συνεργάστηκε και συνδέθηκε πνευματικά μαζί τους, όπως ο Μακαριστός Μητροπολίτης Πέργης  κ. Ευάγγελος, ο ...

πλήρες...


Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις


[Κύρια σελίδα] [1] 2 3 4 5 6 7 ... 12 [επόμενο]1-20 από 234Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοίΔιαφημίσεις