E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούς

Επιστήμη – Τεχνολογία

Σεπ 22 
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο 
 


Σεπ 15 
"Μπλακ άουτ" της Digea στην περιφέρεια ΑΜΘ - Έπαιζε μόνο η ΕΡΤ! 
 
Σοβαρά προβλήματα αντιμετώπισε, το δίκτυο της Digea σε πολλές Περιοχές του Νομού Καβάλας αλλά και της υπόλοιπης Περιφέρειας ΑΜΘ, λόγω αλλεπάλληλων διακοπών της Παροχής Ηλεκτρικού Ρεύματος στον πομπό της Digea στη Θάσο. Εξαιτίας των διακοπών αυτών, το σήμα της ψηφιακής τηλεόρασης "χάθηκε" από Περιοχές τόσο εντός της Καβάλας όσο και στα Αμισιανά, στο Ποδοχώρι, στη Νέα Πέραμο και αλλού.
Το "περίεργο" στην όλη υπόθεση είναι ότι από αυτό το "μπλακ άουτ" της Digea επηρεάστηκαν οι ιδιωτικοί ...

πλήρες...

Σεπ 14 
Ο Συμεών Πασχαλίδης, Καθηγητής Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ - Διευθυντής
του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών εισηγείται το θέμα:
«Παρουσίαση του δικτύου συνεργασίας Επιστημονικών Ιδρυμάτων
των Ορθοδόξων Εκκλησιών και των στόχων του» στο Επετειακό Συμπόσιο
του Ιωβηλαίου του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών,
που πραγματοποιήθηκε στις 28 και 29 Ιουνίου 2018
στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος (Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Βλατάδων),
με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών ιστορίας και προσφοράς του Ιδρύματος. 
 


Αύγ 23 
Όλοι οι πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα, δείτε αναλυτικά τις εταιρίες και τις προσφορές τους
 
Εκτός από τη ΔΕΗ, στη χώρα μας δραστηριοποιούνται πλέον και ιδιωτικές εταιρίες που προμηθεύουν ρεύμα σε οικίες και επιχειρήσεις, οι οποίες είναι γνωστές ως «εναλλακτικοί πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας» ή «εταιρίες ρεύματος».
Οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται ενεργά στο χώρο αυτό είναι οι παρακάτω: 
 
 
Όλοι οι πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα, δείτε αναλυτικά τις εταιρίες και τις προσφορές τους
 
Protergia - Ενιαία χρέωση όλη την ημέρα


Το Protergia Οικιακό απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες με ενιαία χρέωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και σας προσφέρει μοναδικα προνόμια. 
Ανταγωνιστικές χρεώσεις 
Χωρίς εγγύηση με την εξόφληση μέσω πάγιας ...

πλήρες...

Αύγ 9 
 
Το τμήμα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε μια περίοδο που η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί καθημερινή δραστηριότητα για ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις αλλά και φυσικά πρόσωπα, εξέδωσε έναν χρήσιμο οδηγό σχετικά με την ασφαλή χρήση τους.
 
 
 
Δείτε περισσότερα στο παρακάτω link.
 
 
 


Αύγ 8 
 
Από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του Skype, οι χρήστες ψάχνουν τρόπους και χρησιμοποιούν τρίτα προγράμματα για να ηχογραφήσουν τις κλήσεις που πραγματοποιούν με την εφαρμογή. Υπάρχουν ήδη πολλά προγράμματα γραμμένα για Windows, Mac και Linux τα οποία κάνουν αυτή την δουλειά, αλλά δεν είναι η ιδανική λύση για τους απλούς χρήστες που δεν θέλουν να ασχοληθούν και να «παίξουν» με τις ρυθμίσεις ήχου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της πλατφόρμας, σύντομα όλα αυτά τα τρίτα προγράμματα θα ...

πλήρες...

Αύγ 8
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 08.08.18 10:39 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
 

Η κίνηση της Google είναι πολύ σημαντική, καθώς εάν κάποια συσκευή κάνει mine για πολλές ώρες συνεχόμενα, είναι πολύ πιθανό να υπερθερμανθεί και να καταστραφεί η μπαταριά του, να παραμορφωθεί ή ακόμα και να πάρει φωτιά. Τέτοια σενάρια δεν είναι υποθετικά καθώς έχουν συμβεί στο παρελθόν με walware όπως το Loapi και το HiddenMalware.
Η αλλαγή της πολιτικής δεν ανακοινώθηκε κάπου αλλά έγινε κρυφά. Αμέσως οι δημιουργοί των εφαρμογών που αποκλείστηκαν από το Play store άρχισαν ...

πλήρες...

Αύγ 7
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 07.08.18 08:37 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
 
Ψηφιακό εκσυγχρονισμό με wi – fi στα λεωφορεία και ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα τηλεματικές και πληροφόρησης επιβατών υπόσχεται ο ΟΑΣΘ με ανακοίνωσή του για το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Οργανισμού και του Υπουργείο Υποδομών και Ψηφιακής Πολιτικής.
Όπως αναφέρει ο Οργανισμός: Τα βήματα για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό και τη λειτουργική αναβάθμιση του ΟΑΣΘ με τεχνολογίες τελευταίας γενιάς ξεκινούν με το μνημόνιο συνεργασίας που υπογράφεται μεταξύ των υπουργείων Υποδομών και Μεταφορών, Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και του ΟΑΣΘ. Με αυτόν τον τρόπο ...

πλήρες...

Ιού 31
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 31.07.18 03:55 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
 
Νέο πρόγραμμα 24 Ώρες Νυχτερινό!
 
Για να απολαμβάνετε τη Χαμηλότερη τιμή της αγοράς
 
-
 
χαμηλότερη και από τη νυχτερινή, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας - κάθε μέρα!
 
 
 


Ιού 23
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 23.07.18 05:46 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
 Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος  π. Ιωσήφ Παλιούρας, 
Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Hatfield & Hertfordshire,
μιλάει για τη ψηφιακή ζωή στη πράξη μέσα από το παράδειγμα
της Ελληνορθοδόξου Κοινότητος που Διακονεί
στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας.
 


Ιού 14 
 
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου 2018 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, το Διεθνές Σεμινάριο με θέμα:  «Εφαρμόζοντας τον Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Πυλώνα: Ο Ρόλος των Εκκλησιών και των Θρησκειών», που φιλοξενήθηκε από την πρώτη Αντιπρόεδρο κ. Mairead McGuinness, επιφορτισμένη από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την εφαρμογή του άρθρου 17 της Συνθήκης της Λισαβόνας για τον Διάλογο με τις Εκκλησίες, τις Θρησκείες, τις Φιλοσοφικές και Ανθρωπιστικές Οργανώσεις, και η οποία, από κοινού με τον Luca ...

πλήρες...

Ιού 11
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 11.07.18 15:15 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
Αποτελέσματα αναζήτησης για τη λέξη «zara» 
 
Σε αυτό το άρθρο δίνουμε έμφαση σε έξυπνες λύσεις. Εξετάζουμε τη βοήθεια που μπορούμε να λάβουμε από τα κοινωνικά δίκτυα, παρουσιάζουμε ένα ιστορικό των ενημερώσεων του Google και παρουσιάζουμε επίσης το RankBrain, το οποίο αποτελεί το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον στην προώθηση ιστοσελίδων. 

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ζωτικής σημασίας για το οργανικό SEO Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως στην πραγματικότητα η Google θα αυξήσει την επιρροή των σημάτων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στους ...

πλήρες...

Ιού 4 
 
Τα προβλήματα της σύγχρονης εποχής και η οικονομική κρίση έχουν αναδείξει τον πολυδιάστατο ρόλο της εκκλησίας, δημιουργώντας της την ανάγκη να προβάλλει το έργο της περισσότερο από ποτέ και να εναρμονιστεί με την ψηφιακή εποχή. Η εταιρεία gkpc – Γρηγόρης Καραγιάννης, με σεβασμό, αφοσίωση και μακρόχρονη εμπειρία στον εκκλησιαστικό χώρο, προσφέρει, με τη συμβολή της τεχνολογίας, πολύπλευρη και ολοκληρωμένη υποστήριξη σε εκκλησιαστικούς φορείς (Ιερές Μητροπόλεις, Ιερές Μονές, Ιερούς Ναούς) όλης της Ελλάδας μέσα από ένα ...

πλήρες...

Ιού 27 
 

Φωτογραφίες: Χρήστου Μπόνη

Παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος  κ.κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε Επιστημονική Εκδήλωση που διοργάνωσε το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Σώμα Ομοτίμων Καθηγητών - Πανεπιστήμιο των Πολιτών με τίτλο: "Η συνεισφορά της Θεολογίας στην Κοινωνία".
Παρέστησαν, επίσης, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Γλυφάδος, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης  κ.κ. Παύλος και Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας  κ.κ. Γαβριήλ, ο Επίσκοπος Θεσπιών  κ.κ. Συμεών Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Ακαδημαϊκοί, Κλήρος και λαός.
Ύστερα από τους ...

πλήρες...

Ιού 26 
 
  
 
ΤΟ 47% ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΝ..
ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 52% ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,
ΜΕΣΩ ΚΑΥΣΗΣ ,ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 1% ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ...
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΜΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ...
ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΩΣ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΡΑΓΕΙ
ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 10 ΚΙΛΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ
ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ..ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ,
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ...

πλήρες...

Μάι 29 
banner synedriou
 
Πραγματοποιείται κατόπιν προτάσεως της Συνοδικής Επιτροπής Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος και Συνοδικής Αποφάσεως από σήμερα Τρίτη 29 Μαΐου 2018 έως και την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 το Β΄ Πανελλήνιο Συνέδριο Στελεχών Κατασκηνώσεων των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος στις Κατασκηνωτικές Εγκαταστάσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που βρίσκονται στον Αυλώνα Αττικής (θέση Μαρσόρι) σε συνεργασία με το Κέντρο Παιδείας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών "Η Αγία Φιλοθέη".
Στο Συνέδριο θα παραστεί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος ...

πλήρες...

Μάι 21
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 21.05.18 05:50 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
 
 
 


Μάι 17 
Επιτιμοποίηση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
 
Ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Καθηγητής Περικλής Α. Μήτκας, ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής Καθηγητής Μιλτιάδης Δ. Κωνσταντίνου και, ο Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας Καθηγητής Παναγιώτης Ι. Σκαλτσής σας καλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗΣ της Α.Θ. ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Β΄ σε ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί ...

πλήρες...

Μάι 7 
CAB
 
Οι Εκδόσεις Ostracon διοργανώνουν Παρουσίαση της μοναδικής στην Ελλάδα Επιστημονικής Ερμηνευτικής σειράς Critical Approaches to the Bible, η οποία αριθμεί πλέον 16 έργα.
Η Παρουσίαση της σειράς θα γίνει στο πλαίσιο της Εβδομάδος Λόγου και Τέχνης που διοργανώνει το Τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 στις 11:30 στο Β΄ Αμφιθέατρο της Θεολογικής Σχολής (2ος όροφος). Για τη σειρά και τα έργα της θα μιλήσουν οι:

– Χαράλαμπος Ατματζίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Θεολογίας ΑΠΘ
– Κυριακούλα Παπαδημητρίου, ...

πλήρες...

Μάι 7
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 07.05.18 03:50 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
 
Το Τμήμα Θεολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και η Ιερά Μητρόπολις Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για τη Δημιουργία «Κέντρου Μάθησης» στην Αττική, με σκοπό τη λειτουργία Προγράμματος Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Σπουδών, Διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Ορθοδοξία και Ανθρώπινα Δικαιώματα».
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό, Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δήμου Μεταμόρφωσης την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 και ώρα 10 π.μ. και τα θέματα της θα ...

πλήρες...


Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις


[Κύρια σελίδα] [1] 2 3 4 5 6 7 ... 14 [επόμενο]1-20 από 273Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοίΔιαφημίσεις