E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούςΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
Συνεργασία στο Διαδικτυακό Τόπο Ενημέρωσης και ΕπικοινωνίαςΕπιστήμη – Τεχνολογία

Μάι 13 
 
 
Τι συμβαίνει όταν η αλήθεια δοκιμάζεται σε έναν χώρο που θεωρείται το κατεξοχήν καταφύγιό της;
Ποιες είναι οι συνέπειες, όταν το ψεύδος υποδύεται την αλήθεια, όταν η αλήθεια χρησιμοποιείται διαστρεβλωμένη ή και κατασκευασμένη ακόμη, προκειμένου να αποτελέσει μέσο χειραγώγησης των Μελών της Εκκλησίας, τα οποία είναι ταυτόχρονα Ψηφοφόροι;
Επηρεάζεται, και, αν ναι,  πόσο εν τέλει η Δημοκρατία σε μια χώρα, όταν τα Θρησκευτικά Πιστεύω των Πολιτών της αλλοιώνονται;
Σε αυτά τα ερωτήματα θα επιχειρήσει να δώσει ...

πλήρες...

Μάι 11
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 11.05.19 05:01 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
Το διαδικτυακό κανάλι του Μαρινάκη τώρα και τηλεοπτικό 
 
Το One Channel έχει αρχίσει να εκπέμπει διαδικτυακά εδώ και λίγες ημέρες και έγινε ήδη το πρώτο… βήμα για την τηλεοπτική του εμφάνιση. 
Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη εντάχθηκε ήδη στο Πρόγραμμα του Nova GO κι αναμένεται προσεχώς και στο Cosmote TV GO για προβολή από κινητά και τάμπλετς.
Θα εμφανιστεί όμως και στις ψηφιακές πλατφόρμες των Cosmote TV και Nova; Είναι καθαρά θέμα ΕΣΡ, αν δώσει το «ΟΚ» για την αναμετάδοσή του, όπως μεταδίδει το dailymedia.gr .
Αν όχι, ...

πλήρες...

Μάι 4 
 
Από την Εκδήλωση Παρουσιάσεως του βιβλίου «Πέτρος ο Λαμπαδάριος»
μία Μυθιστορηματική Βιογραφία του Ευάγγελου Θεοδώρου, Ιεροψάλτου,
Βιβλιοθηκονόμου – Ερευνητού, η οποία πραγματοποιήθηκε
την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019
στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών στην Αθήνα.
Ομιλητές ήταν: ο π. Χρυσοβαλάντης Θεοδώρου, υπ. Δρ. ΑΠΘ, 
ο κ. Παναγιώτης Τζανάκος , Ιεροψάλτης Οικουμενικού Πατριαρχείου,   
ο κ. Γεώργιος Κωνσταντίνου, Δρ. Μουσικολογίας
και ο κ. Δημήτριος Βαχαβιώλος, Δρ. Βυζαντινής Ιστορίας.
 
 


Απρ 21 
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 
 
Η συγκεκριμένη Εφαρμογή θα μπορεί να δώσει άμεσα τις συντεταγμένες του θύματος που χρειάζεται Βοήθεια στις Πυροσβεστικές και τις άλλες Αρχές.
Με μια πρωτοποριακή Εφαρμογή αναμένεται να διευκολυνθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα οι Διασώσεις Προσκυνητών και Πατέρων Μοναχών Αγιορειτών του Αγίου Όρους που μπορεί να βρεθούν σε κίνδυνο.
Ο λόγος για την Εφαρμογή «SOS-ATHOS» που σε λίγο καιρό θα είναι διαθέσιμη για android και ios Κινητά Μοναχών Πατέρων και Προσκυνητών της Ιεράς Μοναστικής Κοινότητος. Τη συγκεκριμένη πρώτη Έκδοση ...

πλήρες...

Απρ 20
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 20.04.19 12:36 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
 
 
 


Απρ 20 
 
 
Επίτιμος Διδάκτωρ του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αναγορεύτηκε στο πλαίσιο ειδικής Εκδηλώσεως
ο π. Αντώνιος Παπανικολάου, μια σπουδαία προσωπικότητα της Ορθοδοξίας, που έχει συνδέσει την πορεία του με το μεγάλο έργο της Κιβωτού του Κόσμου.
Η Τιμητική Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο γεμάτο από κόσμο Αμφιθέατρο «Κορδάτος», μέσα σε μια όμορφη και συγκινητική ατμόσφαιρα.Απρ 18 
sina 1 
 
Στην Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, στους πρόποδες του όρους Σινά της Αιγύπτου, η σιγή στη Βιβλιοθήκη διακόπτεται μόνο από τον χαμηλό ήχο ενός ηλεκτρικού μουρμουρίσματος, καθώς ένα πρώιμο χειρόγραφα βυθίζεται σε πράσινο φως.
Μια ομάδα από την Ελλάδα φωτογραφίζει χιλιάδες ευαίσθητα χειρόγραφα, ανάμεσά τους ορισμένα από τα πιο πρώιμα αντίγραφα των Ευαγγελίων, χρησιμοποιώντας μια πολύπλοκη διαδικασία που περιλαμβάνει τη λήψη Εικόνων σε κόκκινο, πράσινο και κυανό φως και τη συγχώνευσή τους με λογισμικό ...

πλήρες...

Μάρ 26 
Η Google τιμά την 25η Μαρτίου με την ελληνική σημαία στην σελίδα της 
 
 
Μια Ελληνική Σημαία έβαλε η Google στο doodle της για να τιμήσει τη Ελλάδα και τη Επέτειο της 25ης Μαρτίου.
H Google αναφέρει πως γιορτάζει την Εθνική Επέτειο της Μαρτυρικής Ελλάδος μας, την Επανάσταση του 1821. Στο κείμενο που συνοδεύει το doodle της αναφέρεται και στη φουστανέλα και στις 400 πτυχώσεις της που παραπέμπουν στα 400 χρόνια της Ελλάδας υπό Οθωμανική σκλαβιά.
«Οι Παρελάσεις στην Πρωτεύουσα της Αθήνας περιλαμβάνουν την Ελληνική Προεδρική Φρουρά ή τους Εύζωνες, ένα ...

πλήρες...

Μάρ 14
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 14.03.19 17:53 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
Google Plus: Κλείνει το κοινωνικό δίκτυο 
 
Η Alphabet, θυγατρική εταιρεία της Google ανακοίνωσε ότι έως και 500.000 λογαριασμοί χρηστών του Google+ ενδεχομένως να επηρεάστηκαν από έναν ιό που ίσως να εξέθεσε τα δεδομένα τους σε εξωτερικούς προγραμματιστές και η εταιρεία διακόπτει τη λειτουργία της υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης για τους καταναλωτές.
Η Google επέλεξε να μην αποκαλύψει το πρόβλημα κυρίως λόγω φόβων ρυθμιστικών ελέγχων ανέφερε νωρίτερα σήμερα η Wall Street Journal σε δημοσίευμά της, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές και εσωτερικά έγγραφα.
Μια δυσλειτουργία του λογισμικού ...

πλήρες...

Μάρ 14
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 14.03.19 17:47 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
Χάκαραν 50 εκατ. λογαριασμούς Facebook 
 
Το Facebook παραδέχτηκε ρήγμα ασφαλείας που επηρεάζει 50 εκατ. χρήστες του κοινωνικού της δικτύου.
Η ευπάθεια προκύπτει από το χαρακτηριστικό του Facebook "View As", το οποίο αφήνει χρήστες να δουν τα δικά τους προφίλ όπως θα τα έβλεπε κάποιος επισκέπτης. Οι χάκερς εκμεταλλεύτηκαν τον κώδικα που σχετίζεται με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό και κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση που μπορούσε να τους δώσει τον έλεγχο λογαριασμών (access tokens).
Αυτά τα κλειδιά που τους έδωσαν την παραπάνω πρόσβαση δεν είναι ...

πλήρες...

Φεβ 5 
Αποτέλεσμα εικόνας για φεισμπουκ 
Οι Έλληνες συγκαταλέγονται στους πλέον ένθερμους χρήστες του Facebook, καθώς οι 9 στους δέκα διατηρούν λογαριασμό στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο.
  Στα υπόλοιπα δίκτυα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η παρουσία των χρηστών είναι περιορισμένη, σε σύγκριση πάντοτε με τη συμμετοχή και δράση τους στο Facebook.
  To 87,6% των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιούν το ως άνω δίκτυο, επίδοση που αποτελεί την έκτη υψηλότερη μεταξύ των άλλων χωρών της Ευρώπης. ...

πλήρες...

Ιαν 12 
eett 
 
Σημαντικές αλλαγές σε ότι αφορά τη διακοπή υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας αλλά και Internet, έχουν τεθεί από την 1η Ιανουαρίου, όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό Γενικών Αδειών της ΕΕΤΤ.
Σκοπός του κανονισμού είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των συνδρομητών σε τηλεφωνία και Διαδίκτυο αλλά και τις υποχρεώσεις των παρόχων προκειμένου να αποφεύγονται περιπτώσεις υπερχρεώσεων, καθώς και μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον καταναλωτή των χρεώσεων σε περίπτωση που αυτός αποφασίσει τη διακοπή του συμβολαίου του ...

πλήρες...

Ιαν 12 
4o Συνέδριο Τεχνολογίας της Ναυτεμπορικής με θέμα Τεχνητή νοημοσύνη vs Ανθρώπινη σωφροσύνη 
 
Η Τεχνητή νοημοσύνη και οι υπόλοιπες εκθετικές τεχνολογίες (Big Data, Internet of Things, Analytics, Μηχανική Μάθηση, Ρομποτική κ.ά.) οι οποίες συναποτελούν το νέο οικοσύστημα αξιών και δυνατοτήτων, και που όπως όλα δείχνουν θα ορίζει με τις θεωρητικά άπειρες εφαρμογές του εφεξής όλο και περισσότερο τη ζωή μας στη δουλειά και στο σπίτι, δεν έχει χρεία μαρτυριών για τη δυναμική της παρουσία.
 
 
4o Συνέδριο Τεχνολογίας της Ναυτεμπορικής
Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019
Royal Olympic Hotel, Αθήνα


Όπου κι αν αξιοποιήθηκε, προκάλεσε ...

πλήρες...

Ιαν 12
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 12.01.19 20:02 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
fuchsia 
 
Από τότε που ανακοινώθηκε το Fuchsia Os σπο την Google υπήρχαν υποψίες ότι θα έχει υποστήριξη για τις Android εφαρμογές όπως και το Chrome Os. Αυτό φαίνεται να γίνεται πιο σίγουρο από μια αλλαγή που έγινε στο Android Open Source Project.
Το προηγούμενο μήνα, βρέθηκαν δύο νέες προσθήκες σχετικά με το Fuchsia Os στο Android Open Source Project (AOSP).
Το πρώτο αρχείο, "platform/prebuilds/fuchsia_sdk” το οποίο φαίνεται να περιέχει ένα pre-built αντίγραφο του Fuchsia SDK, που θα μπορούσε να ...

πλήρες...

Ιαν 12
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 12.01.19 19:55 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
Netflix logo 
 
Το Netflix μιλάει από σήμερα Ελληνικά και στο μενού οι τιμές θα εμφανίζονται σε ευρώ. Εκτός από την προσαρμογή της γλώσσας στα Ελληνικά, τα μέλη θα έχουν επίσης πρόσβαση σε αποκλειστικές σειρές και ταινίες σε Ultra HD, 4K και HDR.
Ανάμεσα στις επερχόμενες Netflix originals ταινίες, συγκαταλέγεται και το πολυαναμενόμενο Bright , με πρωταγωνιστές τους Will Smith και Joel Edgerton. Όσον αφορά τις πρωτότυπες σειρές, είναι διαθέσιμα βραβευμένα προγράμματα του Netflix όπως το Stranger Things, Orange ...

πλήρες...

Ιαν 12
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 12.01.19 19:50 ως Επιστήμη – Τεχνολογίαtouch id in display 570px 
 
Ένα άρθρο στο Forbes έρχεται να ανατρέψει όπως φαίνεται αντιλήψεις ετών, στην Apple. Απευθείας θύρα usb-c στα επόμενα iPhone και σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος επί της οθόνης είναι οι μεγάλες αλλαγές που φαίνονται πως θα υπάρξουν σύντομα.
Γνωρίζουμε ήδη ότι τα μοντέλα iPhone 2019 της Apple αναμένεται να μοιάζουν πολύ με τις εκδόσεις του 2018. Ορισμένοι πιστεύουν ότι η μόνη διαφορά θα είναι περισσότερες ικανότητες AR (επαυξημένης πραγματικότητας). Ωστόσο, σύμφωνα με μια στήλη του Forbes, από τον Jean Baptiste Su, ...

πλήρες...

Ιαν 12 
windows 10 update change 570px 
 
Η Microsoft φαίνεται πως κατανοεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες των Windows 10, με τις αιφνίδιες ενημερώσεις και τις καθυστερήσεις στην επανεκκίνηση του λειτουργικού και έρχεται να δώσει μια μικρή δόση ευελιξίας σε αυτό.
Λόγω του παραπάνω προβλήματος η Microsoft είχε δώσει ήδη την λύση στους χρήστες των εκδόσεων Windows για Επιχειρήσεις, παρέχοντας την δυνατότητα να ελέγχουν το πρόβλημα, καθυστερώντας τις αυτόματες ενημερώσεις για έως και 35 ημέρες. Το βασικότερο θέμα προέκυπτε από το γεγονός ...

πλήρες...

Ιαν 12 
instagram 570px 
 
Το Instagram παρουσιάζει σήμερα ένα νέο χαρακτηριστικό, το οποίο θα επιτρέψει στους χρήστες που διαχειρίζονται πολλούς λογαριασμούς να δημοσιεύουν σε όλους ταυτόχρονα, το ίδιο περιέχομενο.
Προηγουμένως, οι χρήστες ήταν υποχρεωμένοι είτε να εναλλάσονται μεταξύ των λογαριασμών τους για να επαναδημοσιεύσουν είτε να χρησιμοποιούν καποια εφαρμογή τρίτων. Μόλις πριν από τέσσερις μήνες, το Instagram αρνήθηκε ότι θα σχεδιάσει οποιοδήποτε είδος υπηρεσίας "regramming”. Η ενημερωμένη έκδοση, η οποία επί του παρόντος χρησιμοποιείται μόνο από χρήστες του iOS, θα βοηθήσει τις ...

πλήρες...

Ιαν 12
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 12.01.19 04:45 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
youtube 
 
Το YouTube είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους του διαδικτύου και θεωρητικά ο αγαπημένος τρόπος πολλών ανθρώπων για να ενημερωθούν για πράγματα που τους ενδιαφέρουν ή να "σκοτώσουν” απλά την ώρα τους. Για πολλούς όμως σήμερα, ήταν εκτός λειτουργίας.
Ένας σημαντικός αριθμός χρηστών ανέφερε μηνύματα λάθους και προβλήματα κατά την φόρτωση της αρχικής σελίδας και των βίντεο στο YouTube νωρίτερα μέσα στην ημέρα. Σε ορισμένους, τα thumnails και τα κείμενα που τα συνόδευαν δεν μπορούσαν να φορτωθούν ...

πλήρες...

Ιαν 12
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 12.01.19 04:08 ως Επιστήμη – Τεχνολογία 
 
Τώρα με το νέο Mobile App της ACS, ό,τι θέλετε να μάθετε για τις αποστολές σας είναι ένα Τ-APP μακριά!
 

 - Αναζητήστε τις αποστολές σας εύκολα.
 - Βρείτε το κοντινότερο σημείο εξυπηρέτησης της ACS.
 - Πληροφορηθείτε για το κόστος και τον χρόνο παράδοσης της κάθε αποστολής.
 - Ενημερωθείτε άμεσα για τις αποστολές σας μέσω προσωποποιημένων ειδοποιήσεων (notifications). 
 
 
Η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από το 1981 στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (courier) για την αποστολή εγγράφων, μικροδεμάτων και δεμάτων ...

πλήρες...


Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις


[Κύρια σελίδα] [1] 2 3 4 5 6 7 ... 16 [επόμενο]1-20 από 306Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοί

Διαφημίσεις