E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούς

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Προσωρινά χωρίς άρθρα. Ευχαριστούμε!

Μάι 24 
 
 
Το Amen.gr αναστέλλει τη διαδικτυακή πορεία του.

Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες και τους αρθρογράφους του
που το στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Μάι 18 
 
 
 
Call for Papers
 

The School of Theology at the Aristotle University of Thessaloniki --following the long tradition of International Conferences on Orthodox Theology held over many decades-- will convene the 8th International Conference of Orthodox Theology under the auspices of the Ecumenical Patriarchate. The earliest conferences in this series, convened at the University of Athens in 1936 and 1976, were focused on the hope and anticipation of the forthcoming Pan-Orthodox Council. Our conference next year is the first ...

πλήρες...

Μάι 18 
 
Πρόγραμμα των Επίσημων Εκδηλώσεων Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 20 Μαΐου 2018 στην Πόλη της Αριδαίας:
 
 

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 Μαΐου 2018
 
19:30 Εκδήλωση Μνήμης αφιερωμένη στη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου από την Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας

Τόπος: Αίθουσα Εκδηλώσεων Πνευματικού Κέντρου Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας

 
Περιεχόμενο: Ομιλίες, Αφηγήσεις και συμμετοχή των Χορευτικών Τμημάτων του Συλλόγου
 
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 20 Μαΐου 2018

Ιερός Ναός Αγίου Νικάνδρου & Ιωαννικίου Αριδαίας07:00-10:00π.μ. Αρχιερατική Θεία Λειτουργία με τη Χοροστασία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Εδέσσης  κ. ΙΩΗΛ. 

10:00-10:30π.μ. Τέλεση ...

πλήρες...

Μάι 18 
 
Το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης  κ. Ιωήλ θα λειτουργήσει και θα τελέσει το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο της Μακαριστής Καθηγουμένης Φοίβης Μοναχής στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Εδέσσης.
 


Μάι 18 
Φωτογραφία του χρήστη Ιερος ΝαοςΥπαπαντης του Κυριου.
 
 
 


Μάι 18 
Φωτογραφία του χρήστη Ιερος ΝαοςΥπαπαντης του Κυριου.
 
 


Μάι 18 
Φωτογραφία του χρήστη Ιερος ΝαοςΥπαπαντης του Κυριου.
 


Μάι 17 
Φωτογραφία του Γεράσιμος Νικόλαος Φραγκουλάκης.
 
 
 


Μάι 17 
2518074
 
Την Τρίτη 15 Μαϊου συνεδριάσε η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, υπό την προεδρεία του Πατριάρχη Θεοφίλου Γ΄.
Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr έγραψε μια ημέρα νωρίτερα για την εκλογή του Ηγουμένου Χριστοφόρου, καθώς και την εκλογή του Αρχιμανδρίτη Αριστόβουλου σε Αρχιεπίσκοπο Μαδάβων.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε τα εξής:

1) Ἐξέλεξε τόν Ἀρχιμανδρίτην Χριστοφόρον εἰς Ἀρχιεπίσκοπον Κυριακουπόλεως καί Πατριαρχικόν Ἐπίτροπον εἰς Ἀμμάν τῆς Ἰορδανίας.
2) Ἐξέλεξε τόν Ἀρχιμανδρίτην Ἀριστόβουλον Ἀρχιεπίσκοπον Μαδάβων καί Πατριαρχικόν Ἐπίτροπον ...

πλήρες...

Μάι 17 
σεραφείμ
 
Η υποδοχή της Τιμίας Κάρας  του Αγίου Σεραφείμ, θα γίνει την Παρασκευή 18/5/2018 στις 6.30μ.μ. και εντάσσεται στο πλαίσιο του Λατρευτικού Προγράμματος, επί τη Εορτή της Ανακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικολάου, που θα διαρκέσει από 18 έως 21/5/2018.


Το Πρόγραμμα των Λατρευτικών Εκδηλώσεων έχει ως εξής:


Παρασκευή 18 Μαΐου 2018
 
6.30μ.μ. Άφιξη της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιερομάρτυρος Σεραφείμ.
Υποδοχή υπό κλήρου και λαού στο προαύλιο του Ιερού Ναού
6.45μ.μ. Ιερά Παράκληση του Αγίου Ιερομάρτυρος Σεραφείμ
 
Σάββατο 19 Μαΐου 2018
 
7 – ...

πλήρες...

Μάι 14 
epistasia
 
 
Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους σχετικά με την ψήφιση του Νόμου «Μέτρα για την προώθηση των Θεσμών της Αναδοχής και Υιοθεσίας».
''Είναι πλέον φανερόν ότι με την ψήφισιν τελευταίως Νόμων όπως η θεσμοθέτησις του «Συμφώνου Συμβιώσεως», η «Νομική Αναγνώριση της Ταυτότητας Φύλου» ακόμη και Ανηλίκων, και προσφάτως η δυνατότης Αναδοχής Τέκνων και εις «ομόφυλα ζεύγη», βάλλεται ευθέως ο θεόσδοτος θεσμός της οικογενείας'' αναφέρει μεταξύ άλλων η Ανακοίνωση.
''Ο ιερός ...

πλήρες...

Μάι 7 
Φωτογραφία του Θεοφάνης Ιωαννίδης.
 
Φωτογραφία του Θεοφάνης Ιωαννίδης.
 
Φωτογραφία του Θεοφάνης Ιωαννίδης.
 
 


Απρ 6  

Εκτάκτως την Κυριακή του Πάσχα μείνετε συντονισμένοι
στο Διαδικτυακό Ραδιοφωνικό Σταθμό
<<Ράδιο Άγια Μετέωρα>>
όπου θα αφιερώσει ο πατήρ Θεοφάνης ο Αγιορείτης
μια Ραδιοφωνική Εκπομπή με θέμα:
<<Πάσχα στο Άγιον Όρος>>.
 


Μάρ 9 
ιεράρχες
 
Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο «Οι Τρεις Ιεράρχες» έχει ως εξής: 
 
Ευστάθιος Γραμμένος, Πρόεδρος, 
Χαρίτων Σαχίνης, Αντιπρόεδρος, 
Ιφιγένεια Λούρου, Γενικός Γραμματέας,
Κων/νος Κουτσόπουλος, Ταμίας,
Βασίλειος Κλείτσας Ειδ. Γραμματέας, 
Θεοχάρης Γραμμενής, Μέλος
Δημήτριος Τανάγιας, Ειδ. Ταμίας 
Απόστολος Νάσιος, Επί των Δημοσίων Σχέσεων 
Γεώργιος Κροτόπουλος, Μέλος.
 
 
Το Νέο Διοικητικό  Συμβούλιο επισκέφθηκε στο Γραφείο του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού  κ.κ. Ιγνάτιο και ζήτησε την ευχή του για την Διευθέτηση του έργου του την επόμενη τριετία.
Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε πατρικώς και από καρδιάς στους Διοικούντες τον Σύλλογο και επαναβεβαίωσε ...

πλήρες...

Φεβ 13 
 
 
Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, θέλοντας να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για το αδιαπραγμάτευτο της Ιστορίας μας και των δικαίων του Έθνους μας, αποφάσισε με το από 26/01/2018 Ανακοινωθέν της, να τελεσθεί Συνοδική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μητρόπολη Καστορίας, καθώς και πάνδημο Ιερό Μνημόσυνο Υπέρ Αναπαύσεως των ψυχών του Ήρωος του Μακεδονικού Αγώνος Παύλου Μελά και όλων των Μακεδονομάχων, στον Τόπο όπου ηρωικώς εφονεύθη, στο χωριό Μελάς (της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, ...

πλήρες...

Φεβ 2 
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΩΝ ΠΕΡΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ
 
 
Τό Διοικητικόν Συμβούλιον τοῦ Συνδέσμου Μουσικοφίλων Πέραν, ἐντός τοῦ πλαισίου τῶν νέων δραστηριοτήτων του, ἐγκαινιάζει κύκλον ὁμιλιῶν καί διαλέξεων. Λαμβάνει δέ τήν τιμήν νά προσκαλέσῃ τήν Ὁμογένειαν εἰς τήν πρώτην ἑσπερινήν διάλεξιν, τήν Πέμπτην, 8ην Φεβρουαρίου 2018, περί ὥραν 19:00, εἰς τήν ἱστορικήν του ἕδραν, εἰς τά Χρυσοβέργεια, μέ ὁμιλητήν τόν ἐκ τῶν μελῶν τοῦ Συνδέσμου μας, Μουσικολ. κ.Γεώργιον Κιοσέογλου,Ἱεροψάλτην τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Δέρκων, ὁ ὁποῖος θά ὁμιλήσῃ ἐπικαίρως μέ θέμα: 


«ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΩΝ ΠΕΡΑΝ:
70 χρόνια ...

πλήρες...

Ιαν 29 
 
Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών υπερασπίζεται, από την ίδρυσή της το 1939, με επιστημονικά επιχειρήματα και την αδέκαστη Ιστορία, την Μακεδονία.
Ως επιστημονικό Ίδρυμα, με τα ικανά στελέχη της και την στήριξη των εταίρων της, προσέφερε και προσφέρει, πολλές φορές αφανώς, πολύτιμη βοήθεια στην Ελληνική Πολιτεία στην αντιμετώπιση των εθνικών θεμάτων. Αυτονόητα δεν ασκεί εξωτερική πολιτική. Οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την ψευδωνυμία του γειτονικού κράτους ανησυχούν και προκαλούν την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών να λάβει θέση.
Η Εταιρεία ...

πλήρες...

Ιαν 28 
 
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
τῶν Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτῶν τοῦ Νομοῦ Σερρῶν:

Σερρῶν καί Νιγρίτης Θεολόγου,
Σιδηροκάστρου Μακαρίου,
Ζιχνῶν καί Νευροκοπίου Ἱεροθέου.

Πρός τό χριστεπώνυμον πλήρωμα τοῦ Νομοῦ Σερρῶν.
Ἀγαπητοί μας ἀδελφοί,

Πρό ὀλίγων ἡμερῶν ἡ Διαρκής Ἱερά Σύνοδος τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος, ὑπό τήν σεπτή Προεδρία τοῦ Μακαριωτάτου Ἀρχιεπισκόπου Ἀθηνῶν καί πάσης Ἑλλάδος κ. Ἱερωνύμου Β΄, μέ ἀνακοίνωσή της ἐξέφρασε, μέ δυνατό καί ἑλληνοπρεπῆ τρόπο, τήν ψυχή τοῦ Ἔθνους, δηλώνουσα ὅτι «δέν μπορεῖ νά ἀποδεχθεῖ τήν ἀπονομή τοῦ ὅρου «Μακεδονία» ἤ παραγώγου της ὡς συστατικοῦ ὀνόματος ἄλλου ...

πλήρες...

Ιαν 24
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 24.01.18 17:20 ως Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις 
Logo iske 1
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος κατά την συνεδρία της 22ας Ιανουαρίου 2018 ασχολήθηκε και με το μείζον Εθνικό θέμα της Μακεδονίας.
Κατόπιν διαλογικής συζητήσεως και εκτενούς αναφοράς για το ρόλο των Κληρικών παντός βαθμού στους αγώνες για τα δίκαια και την Ελευθερία της Μακεδονίας και γενικότερα όλου του Έθνους, το Δ.Σ. του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος ταυτίζεται απόλυτα με την απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, δια της οποίας ξεκάθαρα ...

πλήρες...

Ιαν 24 
  
Ἀπό τήν Ἱερά Ἐπαρχιακή Σύνοδο τῆς Ἐκκλησίας Κρήτης
 

Ἡ Ἱερά Ἐπαρχιακή Σύνοδος τῆς Ἐκκλησίας Κρήτης, κατά τή Συνοδική Συνεδρία τῆς 16ης Ἰανουαρίου 2018, ἀσχολήθηκε, μεταξύ ἄλλων καί μέ τό θέμα τοῦ ἑορτασμοῦ τῶν Ἁγίων Τριῶν Ἱεραρχῶν, Προστατῶν τῆς Ἑλληνικῆς Παιδείας.
Ἡ Ἱερά Σύνοδος, ἐκφράζει τή διαφωνία Της, σχετικῶς πρός τήν πρόσφατη ἀπόφαση τοῦ Ὑπουργείου Παιδείας, Ἔρευνας καί Θρησκευμάτων περί τοῦ ὁρισμοῦ τῆς ἡμέρας τῆς μνήμης τῶν Τριῶν Ἱεραρχῶν, ὡς ἡμέρας «ἀργίας» καί γιά τίς σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας ...

πλήρες...


Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις


[Κύρια σελίδα] [1] 2 3 4 5 6 7 ... 12 [επόμενο]1-20 από 232Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοίΔιαφημίσεις