E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούς

Βιντεοθήκη – Youtube

Οκτ 16
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 16.10.17 06:57 ως Βιντεοθήκη – Youtube 
 
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης  κ.κ. Χρύσανθος μιλάει για την Ποιμαντική Διακονία που συντελείται στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών με τους τρεις Άμβωνες μετάδοσης του Ευαγγελικού λόγου, τον τηλεοπτικό σταθμό «Λύχνος», το ραδιοφωνικό σταθμό «Αποστολική Εκκλησία» και τη Διαδικτυακή σελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.
 
 

Οκτ 15 
 
Μια ξεχωριστή πολυπρόσωπη παράσταση κοσμεί το Φουαγιέ της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης με τους Αγίους της Θεσσαλονίκης, φιλοτεχνημένη από τον Άρχοντα Αγιογράφο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας Κωνσταντίνο Ξενόπουλο.
Η πολυπρόσωπη παράσταση αποτυπώνει σημαντικά Βυζαντινά Μνημεία της Πόλεως, Ιστορικά πρόσωπα, ενώ εκτυλίσσεται ανάμεσα σε δύο κόσμους, δύο βουνά σύμβολα, τον γηραιό Άθωνα και τον Αρχαίο Όλυμπο.
 


Οκτ 15 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου  κ.κ. Ιερόθεος Κηρύττει
την Έναρξη των Εργασιών του το Γ΄ Θεολογικού Συνεδρίου με Γενικό θέμα:
 
«Δυτική Θεολογία: Θεωρία και Πράξη»
 
το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017,
στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου.
 


Οκτ 8 
 


Οκτ 8
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 08.10.17 08:16 ως Βιντεοθήκη – Youtube 
 


Οκτ 8 
Η Χαρά Θεού φιλοξενείται σε Ιερά Κελιά Μοναχών του Αγίου Όρους, στο Κελί του Αγίου Διονυσίου εκ Φουρνά, του Αγίου Νικολάου του Χαλκιά, και των Αρχαγγέλων. 
Μικρές Κοινότητες Μοναχών μιλούν για τον Μοναχισμό, τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής τους, το εργόχειρο τους. 
Παραγωγή: EΡT3 
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μουρτζόπουλος 
Μουσική - ηχοληψία : Γιάννος Αιόλου Παρουσίαση: Γιάννης Μελισσίδης, Ευαγγελία Βόλνα
 
 


Οκτ 8 
 


Οκτ 8 
 


Οκτ 8 
 


Οκτ 8 
 


Οκτ 8 
 


Οκτ 8 
 


Οκτ 8 
 


Οκτ 8 
 


Οκτ 4 
 


Οκτ 4 
 


Οκτ 4 
 


Οκτ 4 

 


Οκτ 4 
 
Ο Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Καθηγητής Παναγιώτης Σκαλτσής, απευθύνει χαιρετισμό κατά την έναρξη του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου:
 
"Η εκκλησιαστική ζωή και η Λατρευτική Παράδοση της Κωνσταντινούπολης ως παράγοντες Διαμόρφωσης της Ιεραποστολικής Πολιτικής της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας", που Διοργανώθηκε στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ, το Μάιο του 2017.
 


Οκτ 4 
 
Ο Αναπληρωτής Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Ηλίας Ευαγγέλου, ομιλεί στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο "Η Εκκλησιαστική ζωή και η λατρευτική Παράδοση της Κωνσταντινούπολης ως παράγοντες Διαμόρφωσης της Ιεραποστολικής Πολιτικής της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας", που διοργανώθηκε στη Θεολογική Σχολή το Μάιο του 2017.
 
Θέμα της Ομιλίας του ήταν:
 
"Η Διπλωματική και Ιεραποστολική διάσταση της Αποστολής του Κυρίλλου και του Μεθοδίου στη Μεγάλη Μοραβία. 
 Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις


[Κύρια σελίδα] [1] 2 3 4 5 6 7 ... 44 [επόμενο]1-20 από 868Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοίΔιαφημίσεις