E – radio
TVΔικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο
Επιλέξτε από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούς

Μάι 26 
 
 


Μάι 26 
  
 
Με ιδιαίτερη χαρά σας γνωστοποιούμε ότι με τη σεπτή ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου ολοκληρώθηκε η έκδοση και κυκλοφορία του νέου ψηφιακού δίσκου της Νεανικής Χορωδίας της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς με τίτλο: «ΤΩ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩ ΓΑBΡΙΗΛ».
Περιλαμβάνει μελοποίηση κοντακίου του Οσίου Ρωμανού του Μελωδού «ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» από τον Διευθυντή της Χορωδίας, π. Θεόδωρο Τσαμπατζίδη, με συνοδεία νυκτών και πνευστών οργάνων.

Συμμετέχουν οι μελωδοί: Τιμόθεος Ντιουέμα, π. Χερουβείμ Τσίνογλου και ...

πλήρες...

Μάι 26 
 
 
 
  
 

Μάι 26 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα 
 
 


Μάι 26 
 


Μάι 26 
 
Βίντεο – ανασκόπηση της δράσης των Φοιτητών της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών κατά το Ακαδημαϊκό Έτος 2018 - 2019. Η προβολή έλαβε χώρα στην Εορτή Λήξης των Εργασιών της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης. 
 
ΒΙΝΤΕΟ – ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών (2018-19) 
 
 


Μάι 26
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 26.05.19 05:31 ως Διεθνή 
Συνάντηση του Πατρ. Αντιοχείας με τον Ρώσο Πρέσβη  
Με τον Πρέσβη της Ρωσίας στη Δαμασκό συναντήθηκε στο Πατριαρχικό Μέγαρο ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας  κ.κ. Ιωάννης.
Οι δύο πλευρές συζήτησαν για τις Σχέσεις μεταξύ των δύο Χωρών, αλλά και την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Ορθόδοξη Εκκλησία, μετά την χορήγηση του Τόμου της Αυτοκεφαλίας στην Εκκλησίας της Ουκρανίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας από την αρχή και κυρίως όταν βρέθηκε στους Εορτασμούς για τα δέκα χρόνια στην Ηγεσία της Ρωσικής Εκκλησίας, δήλωσε ξεκάθαρα την αντίθεσή ...

πλήρες...

Μάι 25 
  
 
 


Μάι 25
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 25.05.19 10:58 ως Βιντεοθήκη – Youtube  
 Ο Ιεροδιάκονος  π. Θεοδόχος Βατοπαιδινός μιλάει για τα «Βατοπαιδινά Λειτουργικά Χειρόγραφα»
στην Παρουσίαση της νέας Εκδόσεως της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου 
«Διατάξεις της Θείας Λειτουργίας  κατά τα Βατοπαιδινά Χειρόγραφα του 14ου αιώνα»
στην 16η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019.
 
 


Μάι 24
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 24.05.19 06:09 ως Συνεντεύξεις  
 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων  κ.κ. Μάξιμος
μιλάει για τη Ποιμαντική μέριμνα της Εκκλησίας για τους νέους
και το πραγματικό της ενδιαφέρον για αυτούς και την ανάδειξη των χαρισμάτων τους.
 


Μάι 21 
Ο Πατρ. Γεωργίας ζητά τη διδασκαλία της εκκλησιαστικής μουσικής στα σχολεία 
 
Για τη μεγάλη σημασία της Εκκλησιαστικής Μουσικής στον Πολιτισμό της Χώρας του, μίλησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας  κ.κ. Ηλίας σε Παρουσίαση Ανθολογίου με Πνευματικά Τραγούδια με αφορμή την 100ή Επέτειο της Αποκαταστάσεως της Αυτοκεφάλου Ορθοδόξου Εκκλησίας της Γεωργίας και την 40ή Επέτειο της Ενθρονίσεως του ως Προκαθημένου της Γεωργιανής Εκκλησίας.
Στην Εκδήλωση ο Μακαριώτατος υπενθύμισε το αίτημά του να συμπεριλαμβάνει το Κράτος Μάθημα με Ιερούς Ύμνους στα Δημόσια Σχολεία.
«Θυμάμαι τη συνάντησή μου με τον ...

πλήρες...

Μάι 19 
 


Μάι 19 
 
 
 


Μάι 16 
 
Ο Συνθέτης και Σκηνοθέτης Νίκος Παπακώστας μιλάει στην Πεμπτουσία
για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου (Ντοκιμαντέρ) WEST SIDE MOUNTAINS DOC FEST.
 


Μάι 16 
exofylo 1

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, στην Επέτειο των 100 Ετών από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και των άλλων Χριστιανικών πληθυσμών του Πόντου και της Μικράς Ασίας, το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο 100 σελίδων γραμμένο από επιφανείς Ιστορικούς και Μελετητές από Τουρκία, ΗΠΑ, Γερμανία, Βέλγιο, Ελβετία, Ισραήλ και Ελλάδα. 
Ιστορικά στοιχεία, Γενοκτολογικές θεωρήσεις, μαρτυρίες.
Μια έκδοση εθνικής Ιστορικής αυτογνωσίας. Αντίδωρο ευγνωμοσύνης σε όλους όσοι ήρθαν από τον μαρτυρικό Πόντο και την Μικρά Ασία ...

πλήρες...

Μάι 15 
 
 


Μάι 15 
 


Μάι 15 
 
 


Μάι 15
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 15.05.19 06:40 ως Τουρισμός 
 


Μάι 15
Δημοσιεύτηκε από Ουράνιες Σκέψεις στις 15.05.19 05:29 ως Εκπαίδευση 
Επίσημα Ερευνητικό Κέντρο η Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης 
Με τον πρόσφατο Νόμο «Περί Συνέργειες Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, Πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση…» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΦΕΚ 4610/7-5-2019, Άρθρο 255 του ιδίου Νόμου), η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) εντάχθηκε στον Νόμο 4310/2014 (Α΄ 258) για την «Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία» και συγκαταλέγεται πλέον και επίσημα μεταξύ των Αναγνωρισμένων ανά την Επικράτεια Ερευνητικών Κέντρων.
Το γεγονός αυτό αποτελεί μια πολύ σημαντική εξέλιξη για την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης και μια Αναγνώριση από το υπεύθυνο έργο ...

πλήρες...


Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Ουράνιες Σκέψεις


[1] 2 3 4 5 6 7 ... 350 [επόμενο]1-20 από 6982Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑναζήτησηΑΡΧΕΙΟΘΕΜΑΤΑ

Αρθρα

Ορθόδοξοι προορισμοίΔιαφημίσεις